Новини

На Буковині п’яний водій BMW перевозив у салоні дітей – відео

Днями до патрульних на Буковині звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що водій BMW керує, ймовірно, в стані сп’яніння. При цьому в салоні авто перебувають діти.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернівецької області, пише molbuk.ua

За лічені хвилини патрульні виявили вказаний автомобіль та за допомогою спецсигналів наказали водію зупинитися. Ще до зупинки поліцейські побачили, що у салоні авто перебуває декілька дітей.

Коли патрульні підійшли до автомобіля, водій спробував уникнути відповідальності: пересів на пасажирське сидіння та почав стверджувати, що не він був за кермом.

Причина такої поведінки та небажання визнавати себе водієм не вирізняється сильною оригінальністю — керманич мав ознаки алкогольного сп’яніння, і до того ж був позбавлений права керування транспортними засобами.

На водія BMW інспектори склали адміністративні матеріали:

протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП;
протокол за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування транспортними засобами) КУпАП.
постанову за ч.10 ст. 121 (Порушення правил перевезення дітей) КУпАП.

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик. Патрульні потурбувалися про малечу та передали її рідним, провівши з ними профілактичну бесіду.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.