Новини

Ведуча з Буковини Лілія Ребрик вперше показала найменшу доньку та розсекретила, хто з зірок став хресним

Відома українська телеведуча з Буковини Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий похрестили найменшу донечку Аделіну. Ведуча замилувала кадрами з сім’єю.

На своїй сторінці в Instagram Лілія Ребрик поділилася, що хрещення відбулося в одному зі столичних храмів. Важливий день родина відзначила у колі найближчих. Телеведуча розсекретила, що хресними батьками Аделіни стали колеги Ребрик – ведучий Анатолій Анатоліч та Ірина Хоменко.

“Такі дні, як цей, я забираю у скарбничку своїх щасливих спогадів. Бо щастя – це миті, коли відчував повну гармонію і спокій. Це – люди, які були поруч. Це – весна, сонце і зелень навколо. І відчувати у темні часи таке світло всередині – надзвичайно цінно. Це був дуже теплий в усіх сенсах день. Дуже затишний. Дуже сімейний. Дуже наш день”, – написала під фото Ребрик.

У фотоблогу Лілія опублікувала світлини з хрещення, на яких вперше показала обличчя дівчинки. Усі члени зіркової родини були одягнені в світлі вишиванки.

Хресний батько Анатолій Анатоліч вже встиг прокоментувати важливу подію. Він зворушливо написав: “Для мене велика честь стати хрещеним батьком для Аделіни. З моєю улюбленою Ребрик мені пощастило працювати, а з родиною Андрія і Лілі стати близькими друзями”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.