Новини

У ЗСУ розповіли про ситуацію в напрямку Харківської області: йдуть бої

Сьогодні, 11 травня, українські військові на Слобожанському напрямку відбили дев’ять ворожих атак, які активізувалися у прикордонних регіонах Харківської області.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник ОСУВ “Хортиця” Назар Волошин.

За його словами, це райони населених пунктів Харківської області Стрілеча, Красне, Мороховець, Олійникове, Лук’янці, Огірцеве, Гатище і Плетенівка. На Харківщині здійснюється вогневе ураження із завданням зірвати ворожий наступ та знищити окупантів.

“На даний час тривають оборонні бої проти спроб російських окупантів йти в наступальні дії та просуватись вглиб території нашої держави на напрямках населених пунктів Липці та Вовчанськ Харківської області. Продовжуються контрударні заходи”, – сказав Волошин.

Він відмітив, що тривають бої за населені пункти в прикордонні, які перебували фактично в “сірій зоні” – це Стрілеча, Пильна та Борисівка, а також район Олійникове та населений пункт Огірцеве.

“Сили оборони діють на підготовлених оборонних рубежах, здійснюється вогневе ураження із завданням зірвати ворожий наступ та знищити окупантів, які вклинились в нашу оборону. Також є рішення керівництва на посилення наших бойових підрозділів, і воно вже реалізовується”, – додав речник.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.