Новини

АЗС почали відновлювати продаж преміального палива

Мережа автозаправних станцій KLO відновила продажі преміального палива – бензину і дизеля марок VENTUS 95 і VENTUS Diesel – після роз’яснення Міністерства економіки щодо цін на паливо. Також відновлені знижки для клієнтів.

Про це пише “Слово і діло”.

“Ми відновлюємо продажі VENTUS 95 і VENTUS Diesel. Понеділок, пообіді: ми відновлюємо всі купони з попередніми знижками в додатку”, – йдеться в повідомленні компанії в Facebook.

Нагадаємо, на цьому тижні Кабмін ввів держрегулювання цін на паливо. Так, до кінця карантину граничні рівні торговельної надбавки до середньої ціни дизельного палива будуть не вище 7 грн/літр і бензину – не вище 5 грн/літр.

16 травня стало відомо, що низка АЗС призупинила продаж преміального дизельного палива і бензину, посилаючись на рішення Кабміну. Як заявили АЗС, продаж брендового бензину за такою ціною буде для збиткової для заправок.

Пізніше Міністерство економічного розвитку роз’яснило, що під встановлення максимальної торгівельної надбавки не підпадає “брендове преміальне” пальне з покращеними показниками якості та позначення якого включає певну торгову марку .

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.