Новини

Як можна дізнатися характер чоловіка за його кольором очей

На самому початку спілкування будь-яка жінка хоче знати якомога більше корисної інформації про чоловіка.

Фізіогномісти розповіли, як прочитати характер чоловіка по його очах, інформує Ukr.Media.

Карі, бурштинові і чорні очі

Такі чоловіки нерідко знайомляться з жінками, вже маючи романтичні стосунки на стороні. У відносинах вони завжди намагаються зайняти чільну позицію. Нерідко кароокі чоловіки мають егоїстичний і непокладистий характер, через що в довгострокових відносинах з ними вас можуть підстерігати деякі підводні камені.

Чоловікам з чорними, бурштиновими і карими очима немає рівних в плані харизми. У початковий період вони можуть бути надзвичайно привабливими. Схожими властивостями характеру володіють і власники жовтуватих очей.

Зелені очі

Зеленоокі чоловіки — це одні з найбільш чуттєвих представників сильної статі. Якщо власники зеленої райдужної оболонки закохуються, то це надовго.

Вони рідко грають в ігри, крутять романи з двома або більше жінками. З іншого боку, вони можуть вас і швидко розлюбити, якщо ви будете маніпулювати ними або обдурите їх.

Володарі зелених очей не виносять жінок, які намагаються придушувати чоловіків. Їм подобаються жіночні, ніжні представниці прекрасної статі, з якими любов не перетворюється в міжгалактичний конфлікт.

Сірі, сині і блакитні очі

Сірою райдужною оболонкою володіє дуже невелике число людей на нашій планеті. Як і власники синіх або блакитних очей, такі чоловіки досить чутливі, імпульсивні і агресивні.

З ними потрібно тримати вухо гостро. Їх не можна провокувати на негативні емоції, тому що вони точно не полізуть за словом в кишеню. Це досить романтичні люди, які ставлять любов на перше місце у своєму житті.

Ви можете бути впевнені у тому, що вони ніколи не поставлять на перше місце футбол або друзів з пивом, але розслабитися у відносинах з такими чоловіками у вас не вийде. Такі відносини будуть наповнені величезним спектром емоцій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.