Новини

У Чернівцях потрібні водії тролейбусів та автобусів: обіцяють бронь від мобілізації

Чернівецьке тролейбусне управління повідомило про потребу у водіях тролейбусів та автобусів, а також персоналу, що здійснюють ремонт та технічне обслуговування рухомого складу підприємства. Ситуація з нестачею працівників загострилася у зв’язку з мобілізацією.

Про це йдеться на фб-сторінці ЧТУ, пише molbuk.ua

Наголошують, що своїх працівників підприємство має змогу бронювати, адже визначене критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період (розпорядження Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) від 10.05.2023 № 343-р.).

“Наразі здійснюються всі необхідні заходи пов’язані із бронюванням військовозобов’язаних працівників. З початку року вже забронювали 103 працівника. Із них водіїв та слюсарів ремонту рухомого складу – 84. Бронювання дає можливість відстрочки від мобілізації на шість місяців з можливістю її продовження”, -повідомляють у ЧТУ.

Робота підприємства в цьому напрямку здійснюється на постійній основі, додали в управлінні.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях запрацювала школа водіїв тролейбуса комунального підприємства “Чернівецьке тролейбусне управління”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.