Новини

7 банальних залежностей, які заважають вам стати краще: список

Досить часто різні і дуже банальні залежності заважають нам рухатися вперед та досягати цілей. Але для того, щоб зробити крок вперед, спочатку варто зрозуміти, що саме нас тримає на місці.

Про це розповідає психологічний портал Genius.Space в Instagram.

Порівняння себе з іншими
Це призводить до досягнення “не ваших” цілей, що не приносять щастя. Незадоволеності життям і синдрому самозванця, а також до відчуття невпевненості та неповноцінності.

Порада. Додайте просту практику вдячності до своєї рутини. Згадайте усі (навіть маленькі) перемоги дня і похваліть себе.

Звичка здаватися
Надійний спосіб гарантувати собі провал – це здатися. Щоб випередити більшість людей, часто нам достатньо простого терпіння. Удача любить наполегливість і дисципліну.

Порада. Пообіцяйте другові: якщо здаєтесь – віддасте йому 100 доларів чи щось дороге для вас. Це змотивує дотримати обіцянку.

Прокрастинація
Чим довше відкладаєте свої цілі на потім, тим більше віддаляєтесь від них.

Порада. Правило 5-ти хвилин. Якщо хочеться відкласти справу, просто попрацюйте над нею протягом 5-ти хвилин. Найважча частина завдання – побороти свою лінь на початку.

Зона комфорту
Зона комфорту – це місце, де помирають мрії. Вам не потрібно стрибати зі скелі, але не бійтеся підійти трохи ближче до краю. Вам відкриється ширший горизонт.

Порада. Будьте в зоні комфорту 85% часу, але виходьте з неї на 15%. Це ваш плацдарм росту.

Залежність від телефону
Залежність від телефону небезпечна, це дуже шкідливо для здоров’я, для очей та нервової системи, адже моніторинг підвищує тривожність.

Порада. Дайте спокій телефону за 1 годину перед сном. Не тягніться до нього протягом години після пробудження. Життя зміниться, встигнете більше.

Очікування ідеальних умов, щоб щось почати
У світі точно існує людина, яка більш кваліфікована, ніж ви, і живе так, як ви не наважуєтесь. Просто тому, що діє.

Порада. Використовуйте правило 70% Джеффа Безоса: дійте, коли у вас є 70% інформації, яка необхідна для старту.

Скиглення
Скарги часто здаються безневинними. Але з часом вони навчать ваш мозок шукати негатив у всьому.

Порада. Носіть гумовий браслет на запʼясті протягом тижня. Кожного разу, коли скаржитесь, натягніть і відпустіть його. Бажання скиглити швидко відпаде.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.