Новини

“Через пів року його не впізнала”: Злата Огнєвіч про батька, який служить в лавах ЗСУ

Відома українська співачка Злата Огнєвіч відверто розповіла про свого батька-пенсіонера. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення перебуває в лавах ЗСУ. Він рятує життя пораненим на Харківському напрямку.

Злата Огнєвіч поділилася, що після 24 лютого 2022 року планувала вивезти батьків у більш безпечне місце, однак її тато не погодився. Леонід Григорович – бойовий медик. Він вирішив стати на захист країни, лікуючи військових на фронті.

“Він у мене лікар і врятував дуже багато людських життів. Коли почалось повномасштабне вторгнення, я хотіла відвезти його з мамою у безпечне місце, але тато сказав, що він нікуди не буде їхати зі свого дому”, – сказала співачка.

За словами артистки, зараз її батько працює у шпиталі, де і надає медичну допомогу травмованим. Огнєвіч зі сльозами на очах зізналася, що за пів року служби на фронті, вона не впізнала тата. Річ у тому, що Леонід переживає за кожного бійця, і це сильно впливає на його моральний стан: “Зараз він перебуває у Харківській області, працює і допомагає нашим хлопцям, яких привозять з фронту. Через пів року, коли батько приїхав зі шпиталя, я його не впізнала. Це була зовсім інша людина. Його очі були сумні, він провів дуже багато операцій і ампутацій”.

Попри усі складнощі, Злата запевнила, що пишається рішенням батька. У свої 65 років він давно мав відпочивати на пенсії, але Леонід продовжує допомагати.

“Він для мене приклад, адже йому понад 65 років, він вже міг би бути на пенсії, відпочивати, але обрав інший шлях і допомагає пораненим. У мене з батьком дуже сильний зв’язок, і з роками він став ще сильнішим”, – додала виконавиця.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.