Новини

“Історичний момент”: Запаранюк подякував США за схвалення допомоги Україні

Ухвалення Палатою представників США законопроєкту про виділення майже 61 мільярда доларів для підтримки України у боротьбі проти російської агресії є безпрецедентним кроком, який демонструє незламну віру в нашу країну.

На цьому наголосив голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, пише molbuk.ua

Він назвав це “історичним моментом солідарності”, коли США роблять потужний внесок у перемогу України.

“Сьогодні Палата представників США ухвалила надзвичайно важливе рішення – законопроєкт про виділення майже 61 мільярда доларів для підтримки України у нашій боротьбі проти російської агресії. Цей безпрецедентний крок демонструє незламну віру в нашу країну та героїчний український народ.

Кожен долар з цієї допомоги буде спрямований на зміцнення обороноздатності наших відважних захисників, які щодня ризикують життям заради миру та свободи на рідній землі. Ця підтримка – свідчення того, що США продовжують бути лідером вільного світу і є орієнтиром для інших демократичних держав”, – запевнив голова Чернівецької ОВА.

Він зазначив, що буковинці, як і всі українці, вдячні американцям і за ухвалення законопроєкту щодо використання заморожених російських активів на допомогу Україні.

“Це рішення не лише справедливе, але й надсилає чіткий сигнал агресору: жоден злочин не залишаться безкарними і кожен злочинець буде відповідати за скоєне”, – наголосив Руслан Запаранюк.

Раніше повідомлялося, що Палата представників США схвалила фінансову і військову допомогу Україні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.