Новини

У Чернівцях три тисячі пільговиків мають замінити свої транспортні картки: яка причина

Деякі пільговики, які отримали транспортні пільгові картки для проїзду в громадському транспорті, повинні замінити їх.

Про це повідомляє оператор автоматизованої системи обліку оплати проїзду електронного квитка у громадському транспорті Чернівців.

Замінити картку треба власникам пільгових транспортних карток із п’ятизначним номером. Це потрібно зробити через технічне обслуговування.
Вилучають такі картки, щоб здійснити гравіювання ще двох цифр.

Зараз на транспортних картках “Пільгова” мають бути вигравіювані сім цифр. Заміна таких транспортних карток є обов’язковою і безкоштовною.

Власники транспортних карток з п’ятизначними цифрами отримають тимчасову пільгову транспортну картку. Тому вони й далі користуватимуться пільговим проїздом у міському пасажирському транспорті. А впродовж тижня на їхній транспортній картці буде додано ще дві цифри.

Транспортних карток, які потребують замін, є 3000. Уже обробили тисячу карток “Пільгова”. Це роблять для того, щоб пільгові категорії могли отримати більше можливостей користування транспортною карткою: поповнення балансу і можливість оплачувати проїзд на непільгових маршрутах. Тобто однією карткою можна буде оплатити проїзд на всіх маршрутах міського пасажирського транспорту.
Крім того, незабаром розроблять мобільний застосунок, за допомогою якого можна буде відстежувати свої поїздки, поповнювати баланс транспортної картки.

Щоб подати картку на заміну, зверніться до офісу IQ Ticket за адресою: вул. Головна, 89, у будні з 09:00 до 16:00 год. Обов’язково принесіть із свою пільгову транспортну картку.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.