Новини

Волейбольний клуб “Буковинка” переміг одеситок у першому матчі за бронзу Суперліги

Сьогодні, 13 квітня, чернівецька команда “Буковинка” перемогла “Балту” у першому матчі “бронзової” серії Суперліги з рахунком 3:1.

Про це повідомляє Професіональна волейбольна ліга України.

У першому матчі за бронзу команди досить активно розпочали поєдинок. Левова частка розіграшів завершувалася на користь “Балти” (1:4). Організований блок двох Катерин — Черкашиної та Гусейнової — скоротив відставання між сторонами до мінімуму (6:7).

Далі колективи почергово обмінювалися ролями на майданчику, а визначити переможця першого сету в той момент було неймовірно складно (14:15). Завдяки відмінним діям у захисті та холоднокровності в нападі підопічні Андрія Романовича організували черговий спурт (14:18), він і став вирішальним — 20:25.

Артем Дигтяренко вніс зміни у склад своєї команди: на майданчику, зокрема, з’явилася Поліна Дзюба. Саме її силові подачі вибили візаві з прийому, як наслідок, “Буковинка” забезпечила собі комфортний гандикап (6:1). Порівнюючи з попереднім сетом, представниці Одещини певний час не були схожі самі на себе, виникало багато невимушених помилок. З кожним новим розіграшем вони приходили до тями, проте врятувати партію все ж не вийшло — 25:22.

Після 10-хвилинної перерви на паркеті продовжилася рівна боротьба (6:6), але так тривало недовго. Варто відзначити чималу кількість невимушених похибок з обох сторін, але в той момент у балтянок їх було набагато більше, звідси й таких розгромний рахунок на табло — 25:13. Попередній тріумф додав наснаги волейболісткам із Чернівців: вони заволоділи ініціативою та впевнено дійшли до першої звитяги в серії — 25:16.

Стартовий склад ВК “Буковинка”: Лохманчук (19), Старостенко (12), Капланська Д. (3), Капланська М. (12), Черкашина, Гусейнова (3), Ротар (л, к).
На заміну виходили: Дзюба (13), Герасимчук (7).

Стартовий склад СК “Балта”: Волченко (к) (8), Ратій (4), Склярова (10), Ногіна (18), Стрельбицька (7), Малишева (4), Карасьова (л).
На заміну виходили: Лиса, Дрьомова (2).

Завтра, 14 квітня, ВК “Буковинка” гратиме проти СК “Балта” другий матч за бронзу о 12:00 на арені “ПВЛУ”.

“Бронзова” серія Суперліги між цими двома командами триватиме до трьох перемог. Уже третій матч чернівецька команда гратиме на майданчику суперниць у Балті.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.