Новини

У Чернівцях тролейбусне управління почало співпрацювати з ProZorro: за місяць зекономили майже 2 млн грн

У Чернівецькому тролейбусному управлінні заявили, що упродовж минулого місяця підприємство зекономило на закупівлях запчастин на суму майже 2 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці ЧТУ.

“ЧТУ відмовилося закуповувати запчастини у недобросовісних ФОПів та юридичних осіб, які лише накручували ціни. Тролейбусне управління почало працювати з усіма постачальниками – через електронну систему публічних закупівель України ProZorro. До лютого місяця, допоки прийшло нове керівництво ЧТУ, всі запчастини закуповувалися лише у Чернівецькій області. Тепер моніториться весь український ринок, а зв’язки з добросовісними постачальниками, звісно, збереглися”, – йдеться у дописі.

Зазначається, що упродовж двох місяців триває спрощена закупівля на майданчику ProZorro.

“Виключно – безготівкова форма розрахунку. ЧТУ працює з усіма постачальниками по Україні, вивчаючи ринок і пропонуючи всім брати участь у торгах. Наразі закупівлі здійснюються лише по Україні, однак запчастини можуть бути і закордонного виробництва”, – йдеться у дописі.

– Ми дивимося техпаспорти з гарантійними термінами, що і як ми можемо поміняти на безкоштовній основі, – каже Наталія Фока, заступниця начальника ЧТУ-начальниця управління з тендерних закупівель. – При налагодженні механізму закупівель, однозначно буде економія коштів. Із середини березня ми зекономили на закупівлях лише тому, що могли вибирати постачальників. Вони цінову політику зменшували настільки, що ми зекономили майже 2 мільйони гривень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.