Новини

Жіночності їм не позичати: 3 знаки Зодіаку, у яких є чому повчитися

Прекрасні дами — як квіти: не зустрічається жодної квітки, яка точнісінько схожа на іншу.

При цьому у всіх нас є спільні риси, які можна простежити, якщо звернутися до астрології, інформує Ukr.Media.

Які знаки Зодіаку є найбільш жіночними

Риби

Риби — чуттєва, ніжна і трохи інфантильна дама. Їх хочеться оберігати від життєвих негараздів, тому Риби практично ніколи не бувають одні.

При всій своїй м’якості і, на перший погляд, простоті, вони впевнені в собі і не дають себе в образу. Однак поряд з чоловіками перетворюються на безпорадних створінь.

Риби мають дурманний погляд, який розбурхує розум чоловіків.

Рак

Жіночність Рака відмінна від “риб’ячої”. Вона більше схожа на господиню, у якої завжди прибрано, а на столі стоїть гарячий обід.

Жінка-Рак по-справжньому піклується про своїх близьких, стежить, щоб вони завжди були нагодовані і напоєні. В її будинку завжди тепло і затишно, а її любові, здається, сповна вистачить на всіх.

При цьому Рак не забуває стежити за собою, вона завжди охайна і доглянута.

Терези

Дівчина-Терези схожа на тургенєвську панночку. Вона ніжна, доглянута, красива, скромна і шалено жіночна. Дивлячись на неї, чоловіки втрачають голову: її ж потрібно врятувати!

Вберегти від життєвих негараздів і проблем. Сама панянка-Терези трохи наївна і на світ дивиться крізь рожеві окуляри. Їй здається, що всі навколо добрі і чуйні, а біди виникають через тимчасові помутніння.

Дівчина-Терези добре вихована і володіє прекрасними манерами. Що б не сталося, вона намагається створити навколо себе світ краси.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.