Новини

На Буковині зустріли кортеж із військовим, який зник місяць тому: його тіло знайшли неподалік рідного села

На Буковині у селі Котелеве Сокирянської громади зустріли траурний кортеж із військовим Михайлом Дімітрашем.

Світлини опублікувала редакторка видання “Слово правди” Ганна Вакарчук, пише molbuk.ua

Люди стояли навколішки, з прапорами та квітами. Дорогу теж вистелили нарцисами.

“Жовті нарциси на тлі такого синього неба. І люди навколішки на Черешневій дорозі… Котелеве зустріло свого захисника. Воїн Михайло Дімітраш, який близько двох років був на передньому краї цієї клятої війни, повернувся додому. Назавжди”, – написала Ганна Вакарчук.

Як повідомили molbuk.ua у відділі комунікації поліції Чернівецької області, тіло чоловіка, яке нещодавно виявили на полі між Котелевим, Динівцями та Малинівкою, належить саме Михайлу Дімітрашу. Це підтвердила ДНК-експертиза. Чоловіка розшукували понад місяць.

“24 лютого до поліції звернулася 24-річна місцева жителька з повідомленням про те, що її 34-річний брат пішов з дому та досі не повернувся. У результаті пошукових дій правоохоронці спільно з жителями громади розшукали скелетований труп чоловічої статі на полі в адміністративних межах села Маршинці. Тіло було направлене для проведення всіх необхідних експертиз. За результатами ДНК встановили, що загиблий – безвісти зниклий буковинець.

Слідчі поліції проводять досудові розслідування у розпочатих кримінальних провадженнях, передбачених ст. 115 Кримінального кодексу України з примітками “безвісти зниклий” та “природня смерть”, – йдеться у повідомленні поліції.

Раніше повідомлялося, що військового з Буковини, який понад місяць тому пішов із дому і не повернувся, знайшли мертвим.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.