Новини

“Відчуваєш, що це Україна”: учасники Євробачення-2021 розповіли, що думають про пісню Go_A “Shum”

Через карантинні обмеження у 2021 році учасники Євробачення не змогли познайомитися з представниками інших країн. Багато з них поділились, що вважають одне одного конкурентами.

Про це вони розповіли у інтерв’ю спецпроекту про Євробачення від телеканалу СТБ. Також співаки-суперники розповіли, що думають про українську пісню Shum і чи сподобалась вона їм.

Представниця Кіпру, Elena Tsagrinou, розповіла, що це одна з її найулюбленіших пісень і їй і цілому подобається стиль Go_A — мікс фольклорної та електронної музики. Представники Бельгії, гурт Hooverphonic, відзначили, що Україна — чудовий приклад того, як країни-учасниці вдало використовують свою унікальну культуру в піснях. “Україна, як завжди, має чудову пісню. Шум — крута пісня з унікальним звучанням”, — додала співачка з Албанії, Anxhela Peristeri.

Barbara Pravi — Франція
“Я вважаю, Шум дуже епічна пісня. Коли я чую таку пісню, мені кортить побачити, як вона звучатиме на сцені. Катя настільки професійно співає – я так не вмію! Це буде вау-виступ, бо з такою потужною піснею на сцені має статись справжній вибух”.

Stefania — Греція
“Не можу дочекатися початку Євробачення — буде весело, ми цього потребуємо. Мені подобається Go_А та пісня Шум. Бо вона дуже унікальна, вона звучить інакше від інших”.

Eden Alene — Ізраїль
“Я вважаю, що Шум — крута пісня. І я рада, що Go_А дали цього року другий шанс, бо я дуже хотіла з ними зустрітись. Усі українці та телеканал СТБ, ви можете пишатися своїми представниками, адже вони чудові!”

Daði og Gagnamagnið – Ісландія
“Чесно, моя улюблена пісня цього Євробачення — за винятком моєї, пісня України. Я фан гурту Go_А й Шум дуже крута пісня. Мені також подобалася минулорічна пісня, я про це говорив, мабуть, у кожному своєму інтерв’ю. Україно, люблю!”

Samanta Tina — Латвія
“Мені завжди подобалася музика України. Я відчуваю в ній щось моє. Шум — це традиційна музика, а ваші артисти дуже сильні, з потужним вокалом. Мені імпонує, що в пісні залишили свою культуру. Відчуваєш, що це Україна. Вам є чим пишатися”.

THE ROOP — Литва
“Ми були раді почути, що Go_А представлятимуть Україну знову. Вони чудово презентували себе минулого року. Це можливість для нас зустрітися з ними в Роттердамі. І насолодитися енергією, яку несе ця пісня”.

Destiny — Мальта
“Шум цікава пісня. Мені подобається, що гурт поєднав традиційні мелодії із сучасними бітами”.

Benny Cristo — Чехія
“Я бачив кліп на цю пісню, мені подобається така апокаліптична тематика. Мені сподобалося, що пісня має декілька жанрів: фолк музика та музика нової ери з бітами. І ця комбінація спрацювала. Така цікава ідея! Це точно буде масштабно і вибухово. Тож я чекаю на це”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.