Новини

Новий кулінарний досвід: майстер-класи від Pronto Pizza для всієї родини*

Шукаєте новий спосіб провести час разом зі своєю сім’єю, насолоджуючись кулінарними пригодами? Тоді ця інформація точно для вас! Pronto Pizza, яка відома своїми смачними стравами та веселим атмосферним середовищем, запрошує усю вашу дружню родину на свої захопливі майстер-класи, розроблені спеціально для дітей та їхніх батьків. Уже понад 700 щасливих хлопчиків і дівчаток скористалися цією пропозицією і залишилися задоволеними.

Хто куштував піцу від Pronto Pizza, той знає, що вона неймовірно смачна. “Піца як піца” – скажуть скептики, але все таки помиляться. Бо у цьому закладі вона і справді виходить ніжною, легкою і при тому дуже ситною. Хоч засновник мережі каже, що готують піцу тут зі звичайних інгредієнтів – пшеничного борошна, дріжджів, води та спецій, однак повторити такий смак більше нікому не вдається. Справа в тому, що використовуючи такі прості складники, у Pronto Pizza звертають увагу на усі деталі – ступінь прокисання і витримки тіста, температурний режим у печі і натуральність продуктів для начинки. А ще до кожної піци тут додають дрібку любові. А може й трохи більше).

Що таке майстер-класи від Pronto Pizza? Це унікальна можливість для дітей та дорослих вивчити секрети створення ідеальної піци та ролів під керівництвом професійного шеф-кухаря. Протягом цих заходів учасники матимуть можливість не лише насолодитися процесом приготування піци, але й дізнатися багато цікавого про кухню та інгредієнти, що використовуються в процесі.

Чому саме майстер-класам від Pronto Pizza варто віддати перевагу? Все просто, адже наставники – професійні шеф-кухарі — на перше місце ставлять лише якість. Дітки працюватимуть з найкращими інгредієнтами – свіжими та смачними. А наприкінці зможуть отримає сертифікат піцайола/сушиста, свою піцу/рол, кульку, розмальовку і, звичайно, непідробні емоції. Хоч увесь процес приготування схожий на захопливу гру, однак малюки в цей час ще й розвивають уяву, дрібну моторику та кулінарний смак.

Вартість майстер-класів залежить від кількості учасників:
• 1-5 діток — 299 грн з одного
• 6-10 – 249 грн з одного
• 11- 25 – 199 грн з одного
• Сімейний – 549 грн (за 3 осіб)

Варто відзначити, що участь діток-ВПО — безкоштовна, однак для них є обов’язкова умова — попередній запис, адже кількість місць на майстер-класах завше обмежена.

Тривалість таких творчо-кулінарних майстерень теж неоднакова: як правило, майстер-клас для 1-5 дітей займає 30 хвилин, більша група потребує до години часу.

Майстер-класи від Pronto Pizza відмінно підходять для всієї родини, адже це чудовий спосіб провести час разом, аби діти та батьки могли спільно працювати над створенням власної страви, ділитися ідеями та створювати незабутні спогади. Звісно, така розвага ідеально підходить і для організації різних заходів — днів народжень, випускних, тематичних екскурсій, виховних годин тощо.

Не зволікайте! Приєднуйтеся до майстер-класів від Pronto Pizza, щоб відкрити світ кулінарних можливостей та створити неперевершені смакові враження разом з вашою сім’єю. Відчуйте радість та задоволення від власних кулінарних творінь під керівництвом професіоналів.

Записатися на майстер-клас можна за телефонами: +380504770029, +380673770029 або безпосередньо у піцерії Pronto Pizza на проспекті Незалежності, 90 у Чернівцях.
prontopizza.cv.ua

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.