Новини

В армії немає непотрібних професій. У військо можна потрапити через рекрутингову агенцію добровільно

Від 24 лютого 2022 року чи не найбільшим роботодавцем в Україні стали Збройні сили України. У плані підбору людей підрозділи розвиваються, тому в громадян, окрім класичної мобілізації, що здійснюється через ТЦК та СП, є змога піти на військову службу через рекрутингову агенцію.

Про це йдеться в матеріалі ” “.

“Рекрутинг корисний”

У 107 окремій бригаді територіальної оборони, яка базується в Чернівцях кажуть, що в них зараз триває набір на військову службу. Бригада потребує осіб цивільних професій: кухарів, водіїв, фахівців комп’ютерної інженерії, медиків, електриків тощо.

“Потрібні люди ледь не всіх професій. Багато посад у нашій бригаді поєднуються з цивільними. Зараз дуже актуальні такі: кухарі та начальники їдалень, водії, люди з навичками сучасних комп’ютерних технологій. Останні – зазвичай універсальні фахівці, адже їх можна перевчити для роботи з безпілотними літальними апаратами. Загалом немає непотрібних професій. Окрім того, потрібні люди на всі військові спеціальності: гранатометник, кулеметник, стрілець, сапер, снайпери, розвідники. Дуже актуальна посада зенітника, особливо в контексті останніх ракетних атак Росії”, – зазначили в рекрутинговому центрі бригади.

У бригаді зазначили, що люди регулярно цікавляться вакансіями, які пропонує підрозділ. Окрім соцмереж, про вакантні місця підрозділ інформує на сайтах пошуку роботи.

“Рекрутинг корисний і ефективний. Хоч зараз люди вигоріли, втомилися від війни, однак охочі є, дзвінки від них надходять регулярно. Люди телефонують і розпитують про посади, які в нас є. Цікавляться, чи їм це підходить”, – повідомили в рекрутинговому центрі.

Звернутися по детальну інформацію можна за номером: +380 50 537 0711.

82 окрема десантно-штурмова бригада наразі шукає командирів взводу, стрільців-снайперів, операторів БПЛА, бойових медиків, водіїв, гранатометників, командирів відділення, радіотелефоністів від 18 до 45 років. Зарплата від 20 до 130 тисяч гривень, залежно від завдання та місця перебування військовослужбовця.

Детальну інформацію можна отримати за номером: +380 99 232 83 94.

10 окрема гірсько-штурмова бригада наразі потребує людей на 12 посад: оператор радіорозвідки, оператор квадрокоптера, водій-електрик, розвідник, гранатометник, лікар лікувального відділення, медсестра, навідник зенітної установки ЗУ-23-2, стрілець-зенітник, оператор систем радіолокаційної боротьби, оператор-лінійний наглядач, стрілець-зенітник, санінструктор евакуаційного відділення.

“Ми знаємо, що стати до лав армії – це непросте рішення. Але воно може змінити хід історії, забезпечити мир і безпеку майбутнім поколінням. Війну повинні закінчити ми, щоб наші діти могли пізнати світ, де вони будуть вільні творити, мріяти та жити без страху”, – зазначають у бригаді.

Звернутися по детальнішу інформацію можна за номером: +380 66 177 4018.

3 окрема штурмова бригада потребує людей на всі бойові посади, які є в підрозділі. З цивільних професій бригада потребує таких: сержант із матеріального забезпечення, старший технік, діловод, санінструктор, майстер, кухар, водій-електрик.

” З переліком потрібних посад можна ознайомитися на нашому сайті. Посаду людина отримує тоді, коли вже потрапила в підрозділ. Базова підготовка для всіх однакова. Хоч ви штурмовик, хоч медик, хоч оператор БПЛА”, – зазначили в пресслужбі бригади.

Щоб потрапити у третю штурмову, треба заповнити анкету на їхньому сайті.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.