Новини

З ними варто бути обережними: найконфліктніші знаки зодіаку

Скорпіон
В цьому рейтингу Скорпіон, беззаперечно, займає перше місце, адже цей знак зодіаку вже давно відомий, як досить конфліктний. Таким людям важко прийняти щось, що не вписується в їхнє прийняття світу. Якщо ви хоча б раз посваритесь зі Скорпіоном, він цього ніколи не забуде. Цей знак зодіаку вважається ще й досить мстивим та чутливим до критики. Навіть після закінчення суперечки вони будуть шукати нові аргументи і виношуватимуть план помсти.

Лев
Образили Лева — чекайте на миттєву відплату. Цей знак зодіаку вважається дуже жорстоким, особливо, коли діло доходить до захисту його інтересів, а ще йому не подобається відчуття перешкоди чи загрози. Навіть, якщо Лев не образиться на те, на що точно образиться Скорпіон, це зовсім не означає, що він не буде безжально реагувати.

Телець
Ще один конфліктний знак зодіаку, адже якщо з ним сперечатися, відчуватимете, наче сперечаєтесь з усім світом. Тільці — концентрована і суцільна впертість. Тобто, навіть якщо цей знак зодіаку хоча б десь трішки помилиться, він ніколи цього не визнає. Наприклад, Лев не приховує емоцій, а Телець буде удавати, наче все нормально, але при цьому виношуватиме план помсти.

Рак
Цьому знаку зодіаку дуже складно вступати у конфліктні ситуації, тому що він надто емоційний. Головний їхній мінус полягає в тому, що вони часто роздмухують з мухи слона, і роблять це на рівному місці. Якщо станеться сильна сварка, навіть не надійтесь на подовження дружби з Раком. Хоча він може вас простити, але в глибині душі ніколи не забуде.

Стрілець
Цей знак зодіаку завжди думає, що має рацію. У суперечці він не буде агресивним, швидше шукатиме логічний та хитрий аргумент, а потім наполегливо, хоча і м’яко, вас переконуватиме. Стрілець не буде слухати чи вникати в предмет сварки, йому це не потрібно. Особливо, якщо у опонента немає обґрунтованих аргументів.

Овен
Овни впевнені у своїй перемозі, а тому їх надзвичайно дратує, коли хтось інший цього не бачить. На відміну від Тельців, цей знак зодіаку визнає свої помилки. Овни часто виступають як миротворці, а тому інколи можуть поступитися у сварці і відійти назад, щоб зберегти дружні стосунки.

Водолій
Водоліїв важко назвати конфліктними людьми, але коли вони чимось незадоволені, то скажуть це прямо, а не будуть ховати почуття. Сперечаєтесь з цим знаком зодіаку? Тоді вам краще спробувати з ним порозумітися, а не доводити люто свою правоту.

Козоріг
Щоб вивести з себе цього знака зодіаку потрібно дуже багато часу і сил. Але якщо у вас вийшло — стережіться. Хоча сперечатися з Козерогом не так складно, тому що він завжди шукатиме, як краще дійти до взаємоузгодженого рішення. Вони не будуть на вас накидатися, а підуть додому і все добре обміркують.

Близнюки
Цей знак зодіаку дуже залежить від думки інших, а тому сперечатися точно не буде. Особливо, якщо він знає і любить цю людину. Близнюків можна назвати соціальними метеликами, а не воїнами. Але якщо щось загрожує важливій для цього знаку зодіаку людині, краще стерегтися. Вони будуть захищати її до останнього.

Діва
Під час суперечки з Дівою, вона завжди буде турбуватися більше про те, що щось робить неправильно. Діви дуже миролюбні та добрі, вони ніколи не вирішують сварки агресією. Цей знак зодіаку також не буде ставитися упереджено до тих, хто на них тисне, доводячи свою правоту.

Риби
Цей знак зодіаку ніколи не хоче ні з ким сперечатися. Риби вразливі і чутливі, а тому під час будь-якої сварки почувають себе дуже дискомфортно. Але Риби носять всі образи всередині себе, не розповідаючи про них іншим.

Терези
Будь-якої конфліктної ситуації Терези будуть намагатися уникнути. Іншим навіть важко зрозуміти, що твориться в їхній голові, що вони насправді відчувають. Цей знак зодіаку рідко буває відвертим чи чесним у висловлюваннях, особливо, коли справа доходить до їхніх емоцій чи почуттів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.