Новини

Яку пряжу вибрати для літнього топа*

Літо – час красивих ажурних візерунків і легких текстур. Матеріал літнього одягу має бути натуральним, комфортним і добре пропускати повітря. Вибір ниток для в’язання літнього одягу величезний. На нашому ринку представлена турецька, українська, китайська, італійська пряжа різних складів і товщини. Однак, які нитки вибрати для створення модного предмета гардероба – топа, майки, футболки?

Вибір виробника ниток для в’язання топа, майки, футболки

Спочатку під час придбання ниток зверніть увагу на виробника. Італійська пряжа може стати відмінним варіантом для в’язання, але вартість досить висока. Можна заощадити та купити стокові нитки.

Мінус: їх завозять лімітованими партіями, і якщо ви прорахуєтеся і купите менше ниток, ніж потрібно на виріб, то докупити такий же колір буде складним завданням.

Ще одним варіантом матеріалу для в’язання є турецька пряжа Алізе. Це фабричні нитки хорошої якості в красивій і різноманітній палітрі кольорів. Ціни на них доступні, а різноманітність складу дає змогу реалізувати навіть найнезвичайніші ідеї.

Для літнього в’язання також особливе значення має склад ниток. Тож ми підготували добірку найкращих.

ТОП-5 складів ниток для літнього одягу

• Бавовняна пряжа – ідеальний вибір для в’язання гачком і спицями. Вона легка, тож чудово підходить для носіння у спекотні дні. Завдяки широкому вибору текстур і товщини, ви зможете підібрати пряжу, яка підходить для будь-якого дизайну. Зауважте, що бавовна не тягнеться. Якісні представники цієї пряжі: класична Alize Bella 100, YarnArt Elegance з люрексом або мерсеризована бавовна YarnArt Begonia.

• Льон – це ще один чудовий вибір для літніх топів і футболок. Ця натуральна пряжа має чудові властивості та приємна на дотик, має шовковистий блиск. Лляні топи виглядають вишукано та елегантно, додають образу неповторного шарму. Завдяки своїй міцності та зносостійкості, такі вироби прослужать вам довгі роки. Саме цей вид ниток потрібно шукати серед стокової італійської пряжі, так ви отримаєте якість за доступною ціною.

• Бамбукова пряжа – неймовірно м’яка і ніжна, ідеально підходить для чутливої шкіри. Вона також відмінно вбирає вологу, запобігаючи зайвому потовиділенню. Такі властивості дуже актуальні для літніх топів, кофтинок і футболок. Недорогим і якісним представником цього виду матеріалу є пряжа YarnArt Jeans Bamboo.

• Не можна оминути шовк — королеву серед пряжі, розкіш, яка подарує вашому літньому топу неповторний блиск і вишуканість. Вартість таких ниток досить висока. Але є гарні аналоги, наприклад, Fibranatura Papyrus.

• Віскоза – це штучне волокно, створене з натурального рослинного матеріалу. Пряжа з віскози має гарну повітропроникність і ніжний блиск. Вона м’яка та пластична, легко піддається формуванню різних візерунків і дизайнів. Цікавими представниками цього виду є класична YarnArt Style і незвичайна пряжа з блискучою ниткою – YarnArt Symphony.

Вибір пряжі для літнього топа, майки або іншого виробу залежить від ваших вподобань і вимог до одягу. Якщо ви хочете отримати еластичний виріб, то просто виберіть відповідний візерунок, оскільки всі види літніх ниток відмінно лягають в потрібний малюнок.

Незалежно від обраної пряжі, головне – це ваша фантазія і творчий підхід. Дозвольте своїй уяві розгулятися на повну і створити унікальний літній одяг. Пам’ятайте, що рукоділля – це мистецтво, здатне перетворити звичайний клубочок пряжі на справжній шедевр.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.