Новини

Допоможіть врятувати сина учасника ООС з Буковини, який бореться із важкою хворобою

У Чернівецькій області син учасника АТО/ООС Владислав Паращук бореться із важкою хворобою, небайдужих закликають допомогти зібрати гроші на лікування.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці “Благодійна допомога для дітей і дорослих”.

Зазначається, що Владиславу 14 років, він хворіє на ювенільний ревматоїдний артрит.

“Це хронічне захворювання супроводжується набряком і болем у суглобах. Причина ювенільного ревматоїдного артриту невідома. Вважається аутоімунним захворюванням, при якому імунна система людини в результаті збою атакує власний організм. За цієї хвороби організм не відповідає на початкову базову терапію, тому потребує імунобіологічних препаратів вартістю приблизно 600 тис. грн на рік”, – йдеться у дописі.

У червні 2017 року дитині було проведено операцію, але проведена операція бажаного результату не дала та на даний час дитина потребує негайного лікування.

Для зупинки прогресії єдино можливим варіантом є проведення курсу лікування в медичному центрі “Ассута” Ізраіль, в якій Владислав проходив лікування та лікарі якої погодились прийняти дитину вчергове.

Курс лікування є дороговартісним (орієнтовна сума $20 тис.). Батьки дитини не мають змоги самостійно сплатити за таке лікування, тому вони просять допомоги у всіх небайдужих.

Куди можна перерахувати гроші

Картка Приватбанку 5218 5722 2129 5079 (Паращук Олександра Степанівна).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.