Новини

Донат за фото: у Чернівцях відбувся благодійний ярмарок з актором Михайлом Жоніним – фото

У Чернівцях пройшов благодійний ярмарок з українським актором Михайлом Жоніним, відомим за своїми ролями в серіалі “Пес”, “Штурм”, “Розтин покаже” тощо.

Про це повідомляє molbuk.ua.

Кожен за донат у 50 гривень на ЗСУ міг отримати фото з актором. За донат у триста гривень пан Михайло підписував свою фотокартку. Також усі охочі могли купити багато української патріотичної атрибутики – браслети, брошки, магніти, дармовиси, кепки тощо.

Від початку повномасштабного вторгнення актор об’їздив безліч міст, щоб зібрати кошти на ЗСУ.

“Ми вже дуже багато міст об’їздили, не можу навіть назвати кількість. Майже кожні вихідні їздимо в якесь місто збирати кошти. Потрібно збирати кошти. Від військових є запити на машини, старлінки, дрони тощо. За цей час зібрали понад три мільйони гривень”, – каже Михайло Жонін.

Що відомо про Михайла Жоніна

Майбутній актор народився 6 листопада 1974 року в Новій Каховці. У шкільні роки грав у КВК, відвідував “Народний театр”. Михайло Жонін танцював і займався музикою.

У 2007 році Михайло Жонін вперше знявся у військовому проєкті – це була 4-серійна драма “Мисливці за караванами” (ICTV).

Глядачам дуже полюбився персонаж Михайла Жоніна в серіалі “Пес”, який виходив на телеканалі ICTV. Ігор Гнєзділов – капітан поліції. Він на розум небагатий і точно нічого не знає про правила граматики і орфографії – постійно вигадує якісь неіснуючі слова. Смішні фрази Ігоря Гнєзділова – важлива гумористична складова серіалу “Пес”.

Михайло Жонін не тільки виступає на сцені і знімається в кіно, але і займається дубляжем закордонних фільмів.

Одружений з акторкою Юлією Перенчук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.