Новини

Поцупила банківську картку та зняла з неї кошти: у Чернівцях судитимуть крадійку

У Вижницькому районі слідчі поліції повідомили про підозру жінці у викраденні та привласненні майна. У лютому цього року до поліції надійшло повідомлення від жительки с. Середній Майдан про те, що невідома особа викрала її банківську картку та зняла з неї гроші. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

У результаті проведених поліцейських працівники слідчо-оперативної групи Вижницького районного відділення поліції встановили особу крадійки майна. Правоохоронці з’ясували, що нею виявилася 45-річна місцева жителька. Жінка викрала банківську картку заявниці та зняла з неї 2600 гривень.

Під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили порушниці про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами:

– 4 статті 185 (Крадіжка);

– 1 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.