Новини

Дихайте лише якісним повітрям! Навіщо встановлювати системи вентиляції повітря, розповіли фахівці компанії «КРАЙТЕХ» у Чернівцях!*

А як ви гадаєте, чисте повітря – розкіш чи необхідність? Досвід показує, що таки необхідність, адже від якості повітря в житловому чи навіть виробничому приміщенні залежить наше здоров’я. Поганий мікроклімат стає причиною виникнення багатьох захворювань. Так, висока вологість викликає алергічні реакції, занадто сухе повітря провокує пересихання слизових оболонок та знижує захисні функції організму, високі температурні показники призводять до підвищення кров’яного тиску і зневоднення, а низька температура ж провокує простудні захворювання. От які проблем можуть виникнути тільки через неякісне повітря. А що робити, якщо у вас маленькі діти, для яких надзвичайно важливі комфортні та безпечні умови? Вихід один – встановити системи кондиціонування повітря, які належно відпрацюють вкладені в них кошти, адже, як правило, таке обладнання не з дешевих. Як же організувати належну вентиляцію повітря в будинку та чи дозволяє інноваційне обладнання зекономити енергію та кошти, розповіли в компанії “КРАЙТЕХ”.

Чим вражають сучасні системи обігріву помешкання та вентиляції повітря?

Сьогодні, безперечно, спостерігається абсолютна автоматизація та модернізація техніки. Не обійшло вдосконалення і близьких кожному систем обігріву помешкання і вентиляції. Тепер чим розумніше та більш вдосконалене устаткування – тим менші витрати енергії воно передбачає. Не повірите, але зараз існує безліч економних рішень. Так, на давніше вмонтовані системи опалення сьогодні можна встановлювати теплові насоси, щоб паралельно отоплювати приміщення та нагрівати воду. Вентиляційні системи, наприклад, можуть не тільки охолоджувати повітря, а й очищувати та зволожувати його. А найновіше обладнання з рекуператором сприяє збільшенню енергоефективності.

Крім того, зараз розроблені потужні системи, які мають кілька функцій – і обігрів, і охолодження, і очищення повітря. Такі установки є максимально зручними і вигідними для тих, хто попередньо не встановив жодного обладнання. Адже не потрібно викидати недешеві котли чи каміни, щоб замінити на новіші, хоч і більш економні. А установивши раз тепловий насос, вам більше не доведеться витрачатися на інші прилади.

Де можна придбати сучасні системи опалення і кліматичну техніку

Зараз на ринку представлено багато різних видів техніки, головне – потрапити на надійного продавця, який пропонує дійсно якісний товар. У Чернівцях реалізацією і монтажем потужних систем опалення і кліматичної техніки займається компанія “КРАЙТЕХ”. Це підприємство може похвалитися чималим досвідом роботи, адже за його плечима встановлення обладнання на об’єктах різної складності – від однокімнатних квартир до цілих медичних закладів. Майстрам “КРАЙТЕХ” під силу встановити і систему обігріву для дачного будиночка, і вентиляційну систему для реанімацій, і холодильне обладнання для ресторану. Такий об’єм роботи свідчить про високу професійну майстерність фахівців та надійність пропонованого компанією устаткування.

Що обирають чернівчани

Як правило, кожен, створюючи оптимальні кліматичні умови вдома, шукає бюджетні і водночас якісні рішення. Так, популярним вибором серед чернівчан стали теплові насоси “повітря-вода” від Panasonic. Ці сучасні насоси відомого японського бренду зарекомендували себе на ринку як одне із кращих обладнань, яке можна використовувати як у квартирах та будинках, так і у виробничих приміщення різного призначення. Все пояснюється тим, що їхня енергоефективність в рази більша від ефективності електричних і газових котлів. Що не менш важливо, монтаж цих теплових насосів можливий на раніше вмонтовану систему опалення. Цікаво також, що ці теплові насоси взимку використовують для обігріву помешкання, а влітку – для охолодження. З такою функцією тепер немає необхідності встановлювати дві окремих системи та двічі витрачати гроші.

Якщо ж ви не знаєте, які системи обігріву та кліматична техніка найкраще підійдуть для вашої оселі, фахівці компанії “КРАЙТЕХ” нададуть вам ґрунтовну консультацію, розроблять кошторну та технічну документацію та допоможуть підібрати оптимальне обладнання. З правильно підібраною технікою, у вас вдома можна створити бажані кліматичні умови, при цьому витрачаючи невеликі кошти на оплату платіжок.

Адреса: м. Чернівці, вул. Руська, 200
Тел.: (050) 978 18 67, (050) 238 68 29

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.