Новини

Дієтологи розповіли про «підступні» продукти, через які можна набрати вагу

Популярні британські дієтологи Кімберлі Гомер, Шері Бергер та Олена Вілер розповіли про “підступні” продукти. Через них можна набрати вагу.

Фахівці з харчування повідомили про те, що зловживання горіхами, рослинним молоком та закусками зі штучними підсолоджувачами здатне призвести до втрати контролю над апетитом та збільшення ваги.

Пояснюється, що багато людей, які хочуть скинути вагу, не відстежують кількість з’їдених горіхів.

Так, за їхніми словами, мигдаль, фундк, кешью та інші горіхи багаті на корисні нутрієнти, проте в них досить багато калорій і жирів.

Сказано, що маленька чашка мигдалю за енергетичною цінністю може перевищувати плитку шоколаду, тому до перекушування горіхами варто ставитись з обережністю.

Крім цього, не рекомендується захоплюватися рослинними замінниками коров’ячого молока, адже, як виявилося, для того, щоб покращити смак продукту, виробники можуть додавати до нього занадто багато цукру. Рослинні аналоги молока нерідко виготовляються з горіхів, чим зумовлено високий вміст жирів.

Інформується, що кількість закусок із цукрозамінниками в раціоні також слід обмежити, тому що при вживанні подібних дієтичних продуктів у багатьох людей виникає бажання з’їсти більше.

Експерти зазначили, що штучні підсолоджувачі у протеїнових батончиках, низькокалорійному морозиві та інших видах нібито корисної їжі можуть порушувати природне сприйняття голоду та провокувати посилення апетиту.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.