Новини

Чернівецька “Буковина” провела відкрите тренування перед початком другої половини сезону – фото

Чернівецький футбольний клуб “Буковина” провів відкрите тренування перед початком другої половини сезону 2023/24.

Про це повідомляє molbuk.ua.

Попри несприятливі погодні умови, чернівчани відпрацювали тактично-технічні вправи, а також зіграли двосторонку. Опісля гравці, тренери та керівництво спілкувалися та фотографували з вболівальниками та пресою.

“Ми готуємося у звичному режимі. Команда психологічно готова та очікує матчів. Завдяки ЗСУ та нашому керівництву, ми повноцінно пройшли збори. У нас 11 нових гравців, їм потрібна адаптація і відчути впевненість у собі, здобувати перемоги, адже завдання в клубу стоять дуже амбіційні. Ми вже налаштовуємося на майбутнє. Хочу також подякувати футболістам, дуже хороша атмосфера в команді, багато кваліфікованих гравців прийшло, які професіонали своєї справи. Колектив у нас хороший і є повага, я задоволений”, – каже головний тренер команди Андрій Мельничук.

“У команді хороша атмосфера, гарний колектив. Позитивно налаштовуємося на цей сезон, у нас позитивні зміни в клубі. Налаштовуємося тільки на перемогу в кожній грі. Будемо виконувати завдання – залишитися в Першій лізі”, – каже центральний півзахисник “Буковини” Артем Цурупін.

Наразі команда готується до поєдинку з вишгородським “Діназом”, який відбудеться в неділю, 24 березня. Андрій Мельничук розповів про підготовку.

“Діназ” – найпотужніший наш суперник. Вони підсилилися – у клубі підписали 12 нових гравців. Дуже досвідчена команда, яка демонструє цікавий футбол. Чим більше буде таких суперників, тим цікавіший буде чемпіонат”, – зазначив А. Мельничук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.