Новини

Продан заявив, що ділянку вулиці Щербанюка, яку зараз розрили, ремонтували «не перед виборами»

Депутат Чернівецької міської ради, колишній секретар ради Василь Продан заявив, що ремонт частини вулиці Щербанюка, де зараз комунальники розрили асфальтне покриття, проводився “не перед виборами”.

Про це Продан сказав у телефонному коментарі кореспонденту molbuk.ua

Зокрема депутат зателефонував журналісту і закликав “не писати маніпулятивні заголовки й не поширювати брехню”.

“Для чого казати, що її робили перед виборами? Її робили, напевно, перед виборами 2015 року, коли ту частину робив ще Кушнірик (Ярослав Кушнірик – секретар Чернівецької міськради у 2014-2015 роках, – ред.). До тієї вулиці не робилося мінімум 100 або 150 метрів. А ви це в заголовок виносите. Для чого брехню виносити в заголовок?”, – сказав Василь Продан.

На репліку журналіста про те, що ремонтні роботи на вулиці Щербанюка проводилися напередодні виборів – це цитата чинного заступника міського голови Василя Зазуляка, Продан відповів:

“Ви розумієте, що людина, яка займається ЖКГ, не розуміє і не знає, як робили дороги. Це космонавт, який не знає, де і що робилося. А ви ще й розповсюджуєте”.

“У мене позиція – не брешіть, що це перед виборами. Не ставайте на бік когось”, – додав Василь Продан.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях співробітники водоканалу розрили частину вулиці Щербанюка через розгерметизацію труби, наразі ділянка вулиці перекрита.

Коментуючи цю ситуацію, Василь Зазуляк сказав журналістам, що вважає “неприпустимим”, коли представники влади перед виборами дозволяють собі робити асфальтне покриття без заміни мереж, які перебувають у неналежному стані.

“Як наслідок – ми продовжуємо витрачати бюджетні кошти. На останній сесії один з депутатів сказав, що тут потрібно встелити другий шар покриття. Уявіть собі, які шалені кошти ми би витратили, встановивши цей другий шар. Тому на майбутнє я вважаю, що краще довше і дорожче. Головне – щоб дороги і мережі слугували чернівчанам десятки років”, – сказав Зазуляк.

Як з’ясувалося, ремонт цієї ділянки вулиці проводився у вересні 2018 року, коли міський голова Олексій Каспрук вже був усунутий з посади, а виконував його обов’язки Василь Продан. Про це свідчать світлини з Facebook-допису екс-директора департаменту житлово-комунального господарства Чернівців Володимира Бешлея.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.