Новини

М’яч із підписом Шевченка та тубус від Джавеліна: у Чернівцях ФК “Буковина” зібрав мільйон для ЗСУ

17 березня футбольний клуб “Буковина” провів благодійний аукціон, головною метою якого було зібрати кошти на підтримку наших військових, що героїчно боронять країну. Вдалося зібрати 1 138 700 гривень для ЗСУ.

Про це повідомляє СФК Буковина Чернівці.

На зустріч було запрошено представників міської та обласної влади, керівництво клубу та гравців, меценатів та представників місцевого бізнесу. Також на захід завітали голова Асоціації Футболу у Чернівецькій області Василь Орлецький та президент Професіональної Футбольної Ліги Олександр Каденко.

На аукціоні було представлено більше 20 унікальних лотів, серед яких футболки та мʼячі з автографами команди; прапор з підписами фанів команди що зараз боронять країну; тубуси від Джавеліна та ПТРК з патріотичними зображеннями; картини від діток, які зараз вимушено перебувають в місті; м’ячі з автографами Сергія Реброва та Андрія Шевченка; футболка ФК “Динамо” Київ з підписами всіх гравців та прапор України з автографом Михайла Мудрика.

Всі лоти знайшли своїх власників, а в результаті заходу було зібрано 1 138 700 гривень!

Вже найближчим часом кошти будуть передані військовим, а ми обовʼязково розповімо кому саме була направлена допомога!

Дякуємо нашим незламним Захисникам та Захисницям, які героїчно боронять Україну від агресора та завдяки яким наш улюблений вид спорту має змогу не тільки існувати, а й розвиватися.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.