Новини

Джекпот у “Супер Лото”: розмір та способи підвищення шансів

“Супер Лото” вважається однією з найпопулярніших лотерей в Україні насамперед тому, що гра пропонує найбільшу грошову винагороду. Станом на сьогодні джекпот складає понад 21 млн грн! Погодьтесь, цієї суми достатньо, аби помітно покращити своє життя.

Тим паче забрати цей приз може будь-яка людина, що вирішила грати у Суперлото. Достатньо одного лотерейного білета, щоб стати головним переможцем. Розгляньмо детальніше розмір джекпоту в цій лотереї та дієві методи для збільшення шансів на виграш.

Чому в “Супер Лото” такий великий джекпот?

“Супер Лото” пропонує найбільші джекпоти – саме її гравцю кілька років тому пощастило забрати понад 30 млн гривень. Чому порівняно з іншими іграми тут така щедра грошова винагорода? Це пов’язано головним чином із кількістю гравців. Саме вони формують призовий фонд, купуючи лотерейні білети.

Тобто можна зробити висновок, що в “Супер Лото” грає найбільша кількість людей. Це, звісно, помітно зменшує шанси на перемогу, адже тут працює загальне правило – чим менше у вас конкурентів у боротьбі за головний приз, тим більшими є ваші шанси на перемогу.

Втім, бажання отримати понад 20 мільйонів гривень продовжує надихати гравців бодай випробувати свої шанси. Трансляції розіграшів відбуваються двічі на тиждень: щосереди та щосуботи. І ви можете на регулярній основі брати участь. Головне – не забувати, що з кожного виграшу стягується податок 18%, а також той факт, що якщо виграшу комбінацію вгадали не лише ви, то джекпот рівномірно розділиться між кожним гравцем.

Чи можна збільшити шанси на виграш джекпоту в “Супер Лото”?

Сума у майже 22 млн грн для багатьох гравців виглядає дуже привабливо. Тим паче, що лотерейний білет для участі в грі коштує всього 30 грн, а сама компанія ніяк не обмежує вас у кількості ігрових бланків. Ви можете купувати та заповнювати хоч один, хоч 100 білетів, сподіваючись на удачу.

Втім, невже все, що лишається гравцям – це сподівання на те, що фортуна буде на їхньому боці? Чи є якість способи покращити свої шанси на перемогу? Незважаючи на те, що “Супер Лото” – це класична лотерея, результати якої є абсолютно випадковими й не можуть бути прогнозовані, сама гра дає кілька можливостей трохи покращити результати для гравців.

Системна гра

Така опція сьогодні доступна далеко не в кожній лотереї, але в “Супер Лото” вона є. Що таке системна гра? Це можливість зіграти не шістьма номерами за стандартними правилами, а більшою кількістю чисел: до 12.

Тобто ви можете вибрати відразу 12 номерів на одному ігровому полі – і всі вони будуть брати участь у наступному розіграші. Єдиний нюанс полягає у тому, що така опція є платною і за кожен додатковий номер доведеться доплачувати.

Вивчення статистики

Хтось скаже, що статистика в іграх, результат яких залежить від випадку, не є переконливою. Однак це не так. Вивчаючи результати попередніх ігор, ви можете побачити, якими принципами керувались гравці, що забрали великі грошові винагороди чи навіть зірвали джекпот.

Також в окремому розділі можна побачити, які саме номери кульок випадають найчастіше, а які переважно так і залишаються в лототроні. Це також доволі показово.

І звичайно, не потрібно здаватись, навіть якщо не вийшло відразу виграти гроші. Це та порада, яку дають майже всі переможці “Супер Лото”. Продовжуйте випробовувати нові стратегії – і, можливо, якась з них дозволить вам забрати джекпот.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.