Новини

Україна та Румунія ведуть перемовини щодо розбудови пунктів пропуску на кордоні – Запаранюк

Україна та Румунія ведуть перемовини щодо розбудови митної інфраструктури на спільному кордоні/

😎 Про це повідомив (https://www.facebook.com/RuslanZaparaniuk/posts/pfbid02xpdxwKfbC2D4JmnCwoYmMAki2twFWHeEwxH6D4YknwFT1tkMz9MXTdge1TTNYaPWl) голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк після перемовин з послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою у своєму Facebook, пише molbuk.ua

“Йшлося (під час перемовин – ред.) про подальші кроки із розбудови митної інфраструктури – пунктів пропуску через українсько-румунський кордон, а також проведення спільних заходів. Презентувати Генеральний план розбудови інфраструктури кордону плануємо у квітні. Окрім того, наприкінці березня проведемо спільний семінар із питань кібербезпеки.

Тема захисту інформації та кібертехнологій – актуальна, особливо у час воєнного стану. Маємо виявляти ризики і мати ефективні інструменти протидії та попередження кіберзлочинів”, — йдеться у дописі голови ОВА.

Посадовець додав, що також обговорили співпрацю на державному та регіональному рівнях, продовження спільних проектів та започаткування нових ініціатив у рамках економічного, освітнього, культурного співробітництва.

Раніше Руслан Запаранюк повідомляв, що Чернівці та румунське місто Сучава планують з’єднати євроколією.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.