Новини

Скаржилися, що тварин морять голодом: на Буковині перевірили кінноспортивний клуб

На Буковині фахівці різних інстанцій та волонтери здійснили контрольну перевірку кінноспортивного Клубу “Буковинська Троя”.

Про це на своїй ФБ-сторінці повідомила начальниця головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області Анжела Косован.

На гарячу лінію Чернівецької ОДА надійшла інформація, що адміністрація Клубу верхової їзди КСВ Буковинська Троя дуже погано доглядає за тваринами, їх морять голодом, коні та поні перебувають у неналежних умовах, тварини хворіють.

Спеціалісти Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області спільно із представниками Управління агропромислового розвитку Чернівецької ОДА , із залученням державних ветеринарів державної ветеринарної районної лікарні та волонтерів, здійснили контрольну перевірку кінноспортивного Клубу “Буковинська Троя”.

Порушень дотримання вимог санітарного законодавства не виявлено. Тварини доглянуті, умови, в яких перебувають тварини, включаючи систематичний догляд, належне годування, належні приміщення для утримання, попередження хвороб, гуманне поводження з тваринами,цілком належні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.