Новини

Триває збір коштів на деталі до безпілотників, які виготовляє чернівчанка

Чернівчанка Віолетта Олійник уже зібрала і відправила на фронт 33 дрони.

Про це дівчина повідомила molbuk.ua

Віолетта Олійник – художниця-ювелір. Її батько й брати на фронті. Спочатку для них, а відтак для їхніх підрозділів, які воюють на Запорізькому й Донецькому напрямках, вирішила збирати дрони. Для цього навчалася на спеціальних курсах.

Чернівчанці потрібні кошти на запчастини, які дорого вартують. Тож просить про допомогу від небайдужих.

Раніше повідомлялося, що директор Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка Роман Гаврилюк передав 9000 гривень своїй колишній учениці Віолетті Олійник, яка власноруч складає дрони для військових. Ці гроші пан Роман зібрав під час презентації своєї монографії “Декоративно-ужиткове мистецтво Вижницької школи”

Також дівчину постійно підтримує бізнесмен із Чернівців Віталій Кеца. Чимало деталей він друкує на 3D-принтері власним коштом.

“Це кріплення до антен зв’язку, відеозв’язку, “ноги” для бомберів і одноразові деталі для боєприпасів, які необхідні для дронів на кожен виліт. На це йде багато коштів. Віталій постійно закуповує пластик, друкує і в будні, і на вихідні. Та й сам принтер дорогий. Узагалі Віталій багато допомагає військовим, завжди долучається до зборів”, – зауважує Віолетта.

Газета “Молодий буковинець” закликає читачів підтримати майстриню, адже вона робить дуже потрібну справу.
Перекажіть суму, яку можете, на картку “Монобанку” Віолетти Олійник, а вона за ці кошти придбає запчастини й виготовить дрон, який наблизить перемогу України. Кожна гривня важлива!

На виробництво дронів:

5375 4112 1212 5848, “Монобанк”

Посилання на банку тут

Віолетта Олійник

PayPæl: flotilia.my@gmail.com

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.