Новини

Щепитися можуть всі охочі: в Чернівецькій ОДА розповіли, як це зробити

Вакцину можуть без проблем отримати і ті, хто не належить до жодної з категорій, яким належиться щеплення у першу чергу. Для цього варто зателефонувати сімейному лікареві.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Чорний.

“Ті, хто не входять у жодну з категорій (медики, соціальні працівники, військовослужбовці, освітяни, 65 та 80 плюс…), але хочуть щепитися, мають звернутися до своїх сімейних лікарів. Повірте, сімейний лікар протягом одного-трьох днів організує їм вакцинацію. І якщо, не дай Боже, – підкреслюю – це не буде виконано, то, будь ласка, наберіть безпосередньо мене, і я з цим розберуся. Але не думаю, що в цьому буде необхідність, тому що все виконується”, – наголошує Олег Чорний.

Щепитися можуть також колективи установ, організацій, приватних чи державних підприємств. Багато хто вже почав це робити.

“Процес щеплення на Буковині контролюю особисто я. Телефонуємо керівникам структурних підрозділів, підприємств. Вони присилають нам списки охочих отримати вакцину членів колективу, наші контактні особи з ними зв’язуються і ми організовуємо щеплення”, – каже пан Чорний.

Раніше повідомлялося, що на Буковині зросли темпи вакцинації: в ОДА назвали причину.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.