Новини

Збив “Нивою” та вдарив обухом сокири: на Буковині затримали чоловіків, які погрожували працівникам ТЦК – відео

У Чернівецькій області чоловік машиною “Нива” наїхав на двох працівників ТЦК, також він замахувався на них сокирою пошкодив машину військових.

Буковинські поліцейські затримали чоловіків, які вчинили протиправні дії відносно працівника ТЦК та СП.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Двоє жителів Вижницького району приїхали до контрольно-пропускного пункту, спровокували конфлікт, завдали тілесних ушкоджень працівнику територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також пошкодили транспортний засіб. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Подія трапилася 7 березня в селі Плоска Вижницького району біля КПП “Горлеча”. Водій автомобіля “ВАЗ-2121” здійснив наїзд на 41-річного працівника ТЦК та СП. У подальшому, виконавши маневр розвороту, чоловік зупинився та ударив обухом його в передпліччя.

Інший зловмисник також завдав удар обухом сокири в плече військовослужбовцю. Працівник ТЦК і СП отримав тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

Крім того, чоловіки пошкодили лобове скло та бокові вікна у транспортному засобі працівників територіального центру комплектування і втекли.

Співробітники відділення №1 (Путила) Вижницького районного відділу поліції негайно розпочали розшукові заходи та встановили осіб, причетних до вчинення протиправних дій. Ними виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі.

Правоохоронці затримали порушників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Тривають процесуальні дії, за результатами яких буде надано остаточну правову кваліфікацію діям чоловіків. Досудове розслідування триває.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.