Новини

Присягнули сумлінно та чесно працювати: у Чернівцях відбулася посвята поліцейських – відео

Сьогодні, 7 березня, на Центральній площі у Чернівцях відбулася посвята поліцейських за участі керівництва буковинської поліції, слухачів та їхніх родичів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Дванадцятеро чоловіків та одна жінка подали свої заявки до лав Національної поліції, щоб поповнити ряди поліції Буковини, та пройшли успішно усі попередні етапи відбору.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих українців, які віддали своє життя у війні проти військ РФ.

Майбутні поліцейські присягнули сумлінно й чесно виконувати службові обов’язки, дотримуватися Конституції України та стояти на захисті інтересів української держави.

Надалі вони проходитимуть відповідне навчання в освітніх закладах системи МВС. Після його завершення правоохоронці приступлять до виконання службових обов’язків у підрозділах ГУНП в Чернівецькій області.

Під час урочистостей заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області Святослав Кішлар вручив поліцейським жетони та привітав їх із приєднанням до великої поліцейської родини.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.