Новини

У Чернівцях у приміщенні на Центральній площі встановили імітовані під старовину двері та вікна – фото

У Чернівцях у будівлі на вулиці Університетській, 2, встановили імітовані під старовину вікна та двері.

Про це пише molbuk.ua

Раніше приміщення орендував магазин побутової техніки “Фокстот”.

Пізніше оренду у великому приміщенні на розі вулиць Університетської та Поштової на аукціоні виграло ТОВ “Гойра груп”. Це фірма, бенефенціаром якої є Роман Клічук. Незважаючи на це, мер запевнив, що не має точної інформації, що ж буде у приміщенні.

“Я не знаю, що планують приватні фірми у нашому місті. Але у зв’язку з тим, що компанія працює у ресторанному бізнесі, то, найімовірніше, що там (у великому приміщенні “Фокстроту”- авт.) буде не офіс чи коворкінг, а щось із їхнього бізнесу. Також там виставлялися на аукціон на оренду два приміщення. І друге приміщення теж виграв приватним підприємець, який працює у ресторанному бізнесі”, – сказав Роман Клічук.

Як стало відомо molbuk.ua, друге приміщення на вулиці Поштовій взяла в оренду приватна підприємиця Столяр Марія Михайлівна. Вид діяльності ФОП “інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах, організування інших видів відпочинку та розваг”. Підприємець була зареєстровано три роки тому – у 2019 році.

Стартова ціна на оренду приміщення складала 16 тисяч гривень. За це мале приміщення на аукціоні змагалося 14 учасників. Остаточна ціна після проведення аукціону – 120 тисяч гривень.

Від минулорічної весни і до цього часу приміщення ремонтують.

Нагадаємо, за велике приміщення на перетині вулиць Поштової та Університетської (колишній магазин “Фокстрот” – авт.) змагалося шестеро учасників. За експертною оцінкою, початкова ставка оренди майна складала 59 тисяч гривень, під час проведення аукціону ця ставка зросла майже у шість разів і велике приміщення здали в оренду за 400 тисяч гривень на місяць. Договір підписали на п’ять років.

А колись тут був відомий готель “Золотий Лев”. Його звели у 1910 році на місці старого двоповерхового однойменного готелю. На фасаді досі зберігся барельєф лева.

У радянський час деякі приміщення цієї будівлі передали в користування університету.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.