Новини

На Буковині прикордонники затримали ще три партії контрабандних цигарок

У Чернівецькій області прикордонники запобігли ще трьом випадкам цигаркової контрабанди.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, пише molbuk.ua

Зазначається, що нещодавно на Буковині сигаретні ділки втратили три партії тютюнових виробів, які планували перемістити до сусідньої Румунії у незаконний спосіб.

“У першому випадку прикордонний наряд відділу “Фальків”, що обстежував ділянку, виявив сигаретний схрон. У чотирьох пакунках, переформованих для зручності перенесення, охоронці кордону нарахували 2410 пачок сигарет трьох найменувань”, – йдеться у повідомленні.

“Ще двічі тютюнову контрабанду виявляли бійці відділення “Нижні Петрівці” відділу “Красноїльськ”. Спочатку, за два кілометри до державної межі, правоохоронці виявили групу осіб, що рухалися навпростець у напрямку сусідньої країни. При спробі затримання невідомі вдалися до втечі і полишили свої пакунки, у яких знаходилися 2000 пачок сигарет двох марок”, – зазначається у повідомленні.

“У іншому випадку правопорушникам, що несли свій товар під покровом ночі, до заповітної межі з Румунією залишалося близько півкілометра. Цього разу прикордонникам вдалося затримати двох носіїв з шістьма ящиками тютюнових виробів (2940 пачок). На чоловіків було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а сигарети доставлено до підрозділу”, – додали у прес-службі.

Усі тютюнові вироби встановленим порядком будуть передані співробітникам ДФС України у Чернівецькій області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.