Новини

Колаборація: Windows отримали повноцінну підтримку Airpods*

Повідомлення про те, що в системі Windows з’явилася повноцінна підтримка айрподс, наробила чимало шуму на ринку. Довгий час корпорація Apple вибудовувала закриту екосистему і дотримувалася політики, що її програмне забезпечення, програми, аксесуари не будуть підходити для пристроїв від інших виробників. Тому навіть форма входу для зарядного пристрою була іншою (і це стало головним болем для виробників powerbank та інших сторонніх девайсів). Але все змінюється – і Apple зробила крок до примирення з Windows.

Несподівана новина: Windows буде підтримувати ейрподс

Раніше користувачі постійно скаржилися, що при використанні бездротових айрподс звук йшов з перебоями, часто тільки з одного навушника. Причина в тому, що Windows використовував кодеки SBC і AptX, в той час як для AirPods потрібно кодек ААС. У нього більш високі вимоги до якості звуку. Проблему усунули простим і ефективним способом: операційна система найближчим часом почне підтримувати протокол ААС. На даному етапі ведуться тестування, і за словами представників компанії, бездротові навушники через блютуз почнуть нормально функціонувати вже при найближчих оновленнях системи. Точна дата поки не називається, але інсайдери вважають, що це трапиться восени цього року (в жовтні-листопаді).

А поки Apple готова презентувати Airpods 3

Тим часом Apple вже розробила нове покоління AirPods, і в самий найближчий час вони з’являться в продажу. Поки що уже відомо, якими будуть їх характеристики – зовнішні і функціональні.

Візуально третє покоління буде нагадувати преміальні AirPods PRO, тільки їх ніжка буде трохи коротше (що в теорії повинно зробити їх більш зручними). Свій розмір легко буде підібрати за допомогою спеціальних силіконових накладок. Самі навушники виготовлені з силікону з покриттям Soft Touch, яке забезпечить надійний захист від механічних пошкоджень і дряпання.

Навушники традиційно будуть білими з чорними вставками. Зарядний футляр для них пропонується в зеленому, червоному, чорному або рожевому кольорі. Він став трохи компактнішим і буде займати менше місця в кишені.

Важлива зміна – значне збільшення автономного часу роботи. Їх акумулятори значно збільшилися, що дозволить вам рідше заряджати девайс. Ви завжди будете з музикою, – це прекрасно, чи не так? Але є і мінус – система шумозаглушення буде не такою ефективною, як в преміальної лінійці.

Купити AirPods третього покоління можна буде вже в найближчі кілька тижнів – точної дати старту продажів поки не назвали.

Нагадуємо: купити айпед і аксесуари в офіційних магазинах вигідно і безпечно.

Офіційний інтернет-магазин Apple MyCloudStore пропонує не тільки демократичні ціни, весь асортимент “яблучних” гаджетів, а й гарантії, що вони оригінальні, від виробника. Тут ви можете купити iPhone 12, новий моноблок iMac 2021 року випуску (але він працює не на Windows, а на iOs) і аксесуари з розширеною гарантією терміном до 3 років і швидкою доставкою в будь-яку точку України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.