Новини

Тренд Івасюка: у Чернівцях відкрили виставку, присвячену стилю легендарного композитора – фото

Сьогодні, 4 березня, в Меморіальному музеї Володимира Івасюка відкрили виставку – “Вивчаємо тренд Івасюка. Модні тенденції 70-х років XX століття”.

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua.

Перед відкриттям виставки родина, влада, духовенство, усі небайдужі громадяни поклали квіти до меморіальної дошки та вшанували пам’ять композитора.

На виставці представили речі Володимира Івасюка з його гардероба та фотографії артиста.

На відкритті не обійшлося без виконання пісень композитора – “Балада про мальви”, “Я піду в далекі гори” тощо.

“Впадає у вічі дуже оригінальний та впізнаваний стиль 70-х. Для нас він є трендовим та актуальним. Адже тенденції тодішньої моди тепер багато повторюються. Молодість Івасюка припадає саме на цей період. Проте тоді західні тенденції лише проникають на терени Радянського Союзу і були рідкістю. Володимир Івасюк не просто формує свої образи, доповняючи їх яскравими речами, які йому вдається здобути. Коли переглядати його фотографії, то видно цілісні образи, які йдуть у ногу з європейською модою”, – каже голова циклової комісії моделювання та конструювання виробів Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну Тетяна Червінська.

Нагадаємо, сьогодні, 4 березня, виповнюється 75 років з дня народження легендарного буковинського композитора Володимира Івасюка.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.