Новини

На Буковині сьогодні попрощалися з чотирма військовослужбовцями

Сьогодні, 2 березня, на Буковині попрощалися з військовослужбовцями, які загинули, боронячи Україну від російських окупантів.

Старшого сержанта Кирилюка Василя, воїна військової частини А4638, в останню дорогу провели у селі Динівці Чернівецького району.

Солдату Кміту Ігорю, воїну військової частини 4722, останню шану віддали об 11:00 у місті Чернівці на Алеї слави.

Із солдатом Петруником Іваном, воїном військової частини А4722, назавжди попрощалися о 09:00 у селі Ставчани Чернівецького району.

Солдата Пилипика Івана, воїна військової частини А4667, в останню дорогу проведуть о 09:00 у селі Банилів Вижницького району.

З цього приводу емоційно висловився бойовий побратим загиблих, військовослужбовець Олександр Буліч.

“Сьогодні ховатимуть ще чотирьох достойних хлопців, які добровільно стали на захист країни. Разом з ними ми їли, спали, курили, сміялись, та сварились. А тепер їх немає серед живих. Немає кожного пʼятого з нашої ватаги.

І цього, можливо, не сталося б, якби переважній більшості українців було не начхати на тих, хто пішов їх захищати у найскладніші дні. Якби знайшлись ті, хто поміняв би людей, які два роки не вилазили з окопів. Якби наше суспільство нарешті подорослішало і зрозуміло, що майбутнє — спільна справа”, – написав військовий на своїй фб-сторінці.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.