Новини

Буковинець у напруженому матчі УПЛ голом на останніх хвилинах приніс перемогу своєму клубу

Буковинець Денис Олійник, який зараз грає за черкаський “ЛНЗ” у матчі 19 туру Української прем’єрліги проти житомирського “Полісся” своїм голом на останніх хвилинах приніс перемогу черкасцям.

Перший тайм вийшов дуже нецікавим. Обидві команди були гідні один одного щодо технічного браку та відсутності ударів по воротах. Особливо дивно це було спостерігати від Полісся – одного з лідерів чемпіонату.

Але у перерві керманич “Полісся” Юрій Калитвинцев сказав своїм підопічним якісь чарівні слова – і вони полетіли. Стали виникати гострі моменти, з’явилася точність та свідомість. Рано чи пізно, “Полісся” мало взяти своє – у цьому ніхто не сумнівався. Але у результаті, подавши 12 кутових, господарі так і не змогли вразити черкаську браму. А в останні хвилини прокинувся і “ЛНЗ”, який теж почав створювати моменти.

Помилки на кшталт тієї, яку зробив воротар житомирян Денис Бойко наприкінці матчу, у компенсований час, воротарі запам’ятовують на все життя. Вибиваючи м’яч, він просто подарував його Денису Олійнику, який спокійно вразив ціль. І приніс перемогу “ЛНЗ” у матчі, де вся статистика була за “Полісся”.

Полісся – ЛНЗ 0:1 (0:0)

Голи: Олійник, 90 (0:1)

Полісся: Бойко; Чоботенко; Михайліченко Б.; Танковський; Шабанов; Кравченко М.; Крушинський (Грицук, 69); Козак Ар.; Ндукве; Таллес Коста (Мустафаєв Е., 77); Фортюн Я. (Назаренко Ол-р, 69)

Запасні: Поспєлов; Кудрик; Чечер; Смоляков; Жаржу; Iванов Ол-р.

Попередження: Ндукве 8; Кравченко М. 42; Крушинський 63

ЛНЗ: Пеньков; Саліху; Каплієнко; Насонов; Муравський; Рибалка (Бойко В., 66); Тілль О. (Олійник, 66); Пасіч Г.; Бар (Тарасенко О., 90); Наумець (Шестаков С., 66); Молло (Хобленко, 78)

Запасні: Дубовий; Кучеренко; Тищенко Ів.; Яшарі; Прядун

Попередження: Рибалка 5; Муравський 27; Бар 56; Пасіч Г. 89; Тарасенко О. 90; Олійник 90

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.