Новини

За 150-200 євро: на Буковині колишній міліціонер продавав фальшиві документи

На Буковині колишній працівник міліції разом зі спільниками продавав підроблені документи. Вартість одного документу коливалася від 150 до 200 євро. Порушника затримали.

Про це повідомляє територіальне управління БЕБ у Чернівецькій області.

“Під час досудового розслідування встановлено, що незаконну схему організував колишній працівник міліції з двома спільниками. Чоловік знаходив клієнтів через перевірених осіб. Оплату приймав особисто готівкою. Вартість підробок коливалась від 150 до 200 Євро. Особливий попит мали фальшивки, що нібито видавались підрозділами системи МВС: довідки про несудимість, посвідчення водія тощо. Детективи Теруправління задокументували факти збуту підробленого посвідчення водія з голографічними захисними елементами та пенсійного посвідчення”, – йдеться в повідомленні.

Під час обшуків правоохоронці вилучили майже 20 тис. доларів США та 4 тис. євро, доручення, посвідчення та інші підроблені документи, мобільні телефони й техніку, на якій виготовляли підробки.

Слідство триває, встановлюється повне коло причетних осіб. Наразі одному з фігурантів повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 199, ч. 2 ст. 199, ч. 1 ст. 358, ч. 3 ст. 358 КК України. Стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.