Новини

На Буковині судитимуть водія, який наїхав на 84-річну жінку

На Буковині водій не впорався з керуванням автомобіля та наїхав на жінку-пішохода. У результаті аварії 84-річна буковинка отримала тяжкі тілесні ушкодження. Наразі слідчі поліції скерували обвинувальний акт відносно винуватця ДТП до суду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчі поліції встановили, що 62-річний житель села Козиряни Дністровського району, керуючи автомобілем “Volkswagen Caddy”, не врахував дорожньої обстановки, проявив неуважність рухаючись зі швидкістю та допустив наїзд на 84-річну жительку села Бояни.

Унаслідок ДТП пенсіонерка отримала численні травми, які відповідно до висновку судово-медичної експертизи відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Водію інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.