Новини

Перекрили газ чи ні? А воду? Не повертайтесь – розумний будинок «Bron» сам усе перевірить!*

Забули виключити газову плитку? Не пам’ятаєте, чи замкнули двері? А воду перекрили чи ні? СТОП! Уже не потрібно повертатися з іншого кінця міста, щоб вимкнути прилади, чи просити сусідів заглянути у вікно. Система “розумний будинок” сама усе перевірить. Поки ви працюватимете чи відпочиватимете, ця чудо-штука цілодобово захищатиме вашу оселю, економитиме ваші кошти на опаленні та електроенергії, забезпечуватиме комфорт. І ні, це не сильний чоловік, який бігає з кімнати до кімнати, щоб усе перевірити, чи фізична охорона, яка 24/7 “напрягає” вас своє присутністю, це система “розумний дім”. За кордоном таке обладнання уже давно популярне, в Україні ж лише тепер відчувається попит на нього.

Те, що кілька років тому здавалося фантастикою, сьогодні реальність. Тільки уявіть, як дивувалися б наші дідусі з бабусями, якщо б побачили, що світло можна вимкнути з допомогою мобільного телефону, а кнопкою можна опустити штори. Мабуть, думали б, що то сон. Та як виявляється, перед сучасними технологіями немає нічого неможливого, усе і справді можна автоматизувати.

І якщо раніше популярними були пультова охорона та сигналізація, то сьогодні система “розумний будинок” Bron забирає першість у всіх своїх попередників. Чому? По-перше, вона максимально зручна: жодне обладнання не спричинюватиме дискомфорту, ви навіть забудете, де воно вмонтоване; а розумні розетки та реле керуватимуть замість вас електроприладами в будинку. По-друге, “розумний будинок” абсолютно невибагливий: не потрібно заряджати датчики щодня, вони можуть працювати до 2,5 років без підзарядки, а хаб, до прикладу, працює до 7 годин при відсутності струму і повідомляє вас про проблеми з електропостачанням. По-третє, “розумний будинок” Bron – одне із найнадійніших обладнань: усі складові системи мають 3 роки повної гарантії.

Люди, які підключили систему “розумний будинок” жартують, що тепер не вони дбають про дім, а дім піклується про них. Якщо бути точними, то це не стіни чи вікна контролюють процеси, а спеціальні датчики, кожен із яких відповідає за певні функції. Так, наприклад, “розумному будинку” Bron під силу:
– керувати газовими чи електричними котлами опалення та підігріву води

– керувати електрокарнизами/шторами, ролетами, воротами, дверима, електрозамками, системою поливу газону

– зонально вмикати/вимикати електроенергію

– вмикати або вимикати будь-який побутовий пристрій, керувати світлом, електричними опалювальними пристроями, бойлерами, електрокамінами чи електричною теплою підлогою

– налаштувати клімат-контроль в штатному режимі на одну температуру або включення/ виключення за температурою та графіком на кожен день з інтервалом у 10 хвилин

– вимкнути або увімкнути електроенергію в усій оселі однією кнопкою

– перекрити воду в усьому будинку або зонально при виході з дому/квартири чи при виявленні протікання

– перекрити газ при виході з вашої оселі чи при виявленні витоку газу.

Якщо ви уже давно мрієте про спокій в домі, вам набридло серед ночі прокидатися, щоб перевірити, чи перекрита вода у ванній і чи на кухні вимкнене світло, – система “розумний будинок” Bron полегшить ваше життя. І нерви ваші будуть в нормі, і кошти на електроенергії та опаленні зекономлені, і сусідів не підтопите, і пожежі уникнете… Цей список можна продовжувати довго, адже будинок із такою системою і справді стає розумним і самоконтрольованим.

У Чернівцях же підключенням “розумного будинку” займається компанія Intelekt, яка є офіційним партнером бренду Bron. Команда фахівців якісно і швидко встановить цю систему і у вашому домі. З “розумним будинком” ви забудете про щоденні клопоти, параною та тривогу, натомість отримаєте гармонію і відчуття безпеки.

Хочете, щоб і у вашій оселі було спокійно, телефонуйте: (095) 769-19-18.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.