Новини

“Вас один человек сдерживает! Один! Десятерых!”: боєць чернівецького підрозділу сам відбив штурм росіян – відео

Боєць 8 окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, який базується в Чернівцях, відбив штурм російських окупантів. При цьому ворогів було десять, а наш боєць самотужки відбивався від окупантів.

Нашим військам вдалося перехопити радіоперемовини окупантів. Їхній командир в істериці розповідав, що їм потрібно робити та дивувався, чому стільки російських солдатів нічого не можуть зробити з одним українським воїном. У телеграм-каналі 8 окремого гірсько-штурмового батальйону опублікували відео бою з коментарями російського командира.

“Героїчна подія сталася ще в грудні. Один-єдиний “едельвейс” утримує позицію, холоднокровно відбиваючи атаку десятьох окупантів. На відео добре видно, як орки, мов черв’яки, крутяться, повзають навколо окопу, де сидить наш боєць. Він професійно відганяє нашестя гранатами і автоматом.

Нам вдалося перехопити радіоперемовини противника. Командир б’ється в істериці, вказуючи штурмовикам, що робити. “Заходити зліва…”, “Заповзти…”, “Закидати гранатами…”. Він не може осягнути, як стільки російського “м’яса” не може відбити позицію з одним бійцем. Звісно, адже загарбники не уявляють, на що здатні українці, захищаючи свою землю.

Той бій закінчився мертвими і скаліченими орками, яких методично нищила арта і дрони. Наш же боєць залишився живий-здоровий. Він змусив те, що лишилося від ворога, тікати, відстоявши позицію і дочекавшись підкріплення”, – йдеться в описі під відео.

Читайте також: “Я чув, як він кричав, а далі затих”. Боєць чернівецького підрозділу сам зміг відбити атаку окупантів

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.