Новини

Буковинці переправляли ухилянтів до Румунії: за “послуги” брали по 2 тис. євро

Учора, 22 лютого, на території селища Красноїльськ, поблизу лінії розмежування державного кордону, правоохоронці викрили двох жителів Чернівецького району віком 18 та 21 рік, які допомагали незаконно потрапити трьом чоловікам призивного віку до Румунії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Організував схему 26-річний житель села Їжівці. Буковинець підшукував охочих виїхати за межі країни та на автівці доправляв до одного з прикордонних сіл області. Далі під супроводом “екскурсоводів” вони прямували до кордону заздалегідь прокладеним маршрутом.

Свої послуги зловмисники оцінили у 2000 євро з особи.

Правоохоронці затримали всіх трьох фігурантів в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські готують клопотання до суду про обрання фігурантам запобіжного заходу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.