Новини

Антивікові креми Liftactiv Supreme від Vichy – ніжний та дбайливий догляд*

Догляд за шкірою обличчя – це цілий комплекс різноманітних заходів, де головну роль грає спеціальна дерматокосметика. Основні її функції – живлення, зволоження шкіри та запобігання зменшенню пружності. Важливо при цьому правильно вибрати крем від зморшок, враховуючи стан шкірних покривів, спосіб життя людини та деякі інші чинники. Варто зазначити, що вік у такому випадку не має ніякого значення, оскільки ознаки старіння шкіри у всіх проявляються по-різному.

Креми Liftactiv Supreme від Vichy – надійна превентивна допомога

Продукцію компанії Vichy добре знає кожен, хто цінує якісну косметику. Серед товарів бренду є безліч засобів, які дозволяють здійснювати догляд за волоссям та шкірою. Креми з лінійки Liftactiv Supreme створені з урахуванням особливостей епідермісу різних типів, тому передбачають такі напрями:

Для сухої шкіри. Цей засіб належить до денних, даючи можливість отримати надійний захист проти впливу довкілля. Використання крему підвищує тонус епідермісу, розгладжує зморшки, заповнює тонкі лінії. У складі його мається природна рамноза та термальна вулканічна вода.

Для нормальної та комбінованої шкіри. Властивості цього засобу дають можливість отримати дієвий результат з урахуванням окремих сегментів шкірних покривів. Крем відновлює водний баланс, наповнюючи верхній шар епідермісу сяянням, а також забезпечує гладкість шкіри.

Для всіх типів. Нічний крем, що одночасно живить та зволожує, забезпечуючи відпочинок для епідермісу під час сну. Засіб вирізняється тривалим підтягувальним ефектом, надаючи шкірі пружності та м’якості.

До дієвих засобів також варто віднести тональний крем проти зморшок з SPF 20, що запропонований у декількох відтінках.

Особливості використання антивікових кремів Liftactiv Supreme від Vichy

Засоби цієї лінійки можна придбати у стильній упаковці, яка буде дуже зручною у застосуванні. Ніжна та м’яка текстура крему легко наноситься на шкіру, добре розподіляється по всій поверхні, швидко вбирається, не залишаючи масних слідів.

Перед нанесенням потрібно обов’язково очистити шкірні покриви та уникати ділянки навколо очей. Крем накладається тонким шаром, краще “вбивати” його м’якими рухами пальців у поверхню шкіри.

Креми Liftactiv Supreme від Vichy спеціально розроблені для догляду за різними типами шкіри обличчя, забезпечуючи їй живлення, зволоження і пружність. Регулярне застосування забезпечує швидке досягнення помітних результатів у збереженні молодого вигляду шкіри.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.