Новини

Вкрав телефон у водія, який його підвозив: на Буковині судитимуть злодія

Перед судом постане буковинець за крадіжку телефону.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності 35-річного жителя Мамаївців, який незаконно заволодів мобільним телефоном буковинця. За цим фактом поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно фігуранта для розгляду до суду.

2 лютого цього року із заявою про незаконне заволодіння його майном звернувся 52-річний житель Вашківців. Чоловік розповів, що у Чернівцях по дорозі до Кіцманя підібрав пасажирів, відтак – виявив, що його мобільний телефон украла невідома особа.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили особу порушника. Ним виявився 35-річний житель Мамаївської територіальної громади. Будучи пасажиром автомобіля “Ford Fusion”, фігурант викрав мобільний телефон “Xiomi” вартістю 3 тисячі гривень, який належав водію.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо буковинця за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Правоохоронці нагадують: санкції низки статей кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Крадіжки наразі прирівнюються до тяжких злочинів, незалежно від вартості викраденого.

Відтак – поліцейські притягують зловмисників до кримінальної відповідальності відповідно до норм чинного законодавства.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.