Новини

Їхав п’яний ще й пропонував поліції хабар: буковинець може сісти за ґрати на 4 роки

7 січня в місті Заставна на Буковині буковинець запропонував поліції хабаря, щоби його не штрафували за водіння авто в нетверезому стані. Поліція від хабаря відмовилася і задокументувала дії чоловіка. За таку пропозицію службовим особам йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Поліція під час дії комендантської години зупинила водія автомобіля “Mercedes-Benz”. У водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. 34-річний житель села Рухотин Дністровського району поклав до службового автомобіля поліцейських гроші. Поліцейські від хабаря відмовилися і викликали слідчо-оперативну групу.

На водія склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.