Новини,  Новини громади

У Глибоцькій селищній раді – кадрові зміни

У Глибоцькій селищній раді відбулися зміни, зокрема, у керівництві та серед посадовців Глибоцької громади.

Згідно рішенням Глибоцької селищної ради.

ТІМОФТІЯ Анатолія Васильовича було звільнено з посади заступника Глибоцького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та переведено, за його згодою, на посаду начальника відділу юридичного забезпечення, ветеранської політики та військового обліку Глибоцької селищної ради.

ЗЕЛЕНІВСЬКОГО Василя Костянтиновича було звільнено з посади заступника Глибоцького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та призначенно, за його згодою, на посаду начальника Глибоцького виробничого управління житлово-комунального господарства.

Колишнього начальника Глибоцького виробничого управління житлово-комунального господарства СОРОЩУКА Юрія Сільвестровича призначено на посаду директора Комунального підприємства «Ритуальна служба» Глибоцької селищної ради.

А також у Глибоцькій громаді припинили повноваження та почали реорганізації комунального підприємства Глибоцької селищної ради «Автокомтранс» та Комунального підприємства Глибоцької селищної ради Чернівецького району Чернівецької області «Благоустрій».

коментарі 3

  • Вікторія

    Сорощук збоченець, їздив п’яним за рулем свого буса, ввечері, зупинився біля мене і пропонував мені зайнятися з ним інтимом за 1000 грн, такими матами його посилала. Боронь Боже від такого покидька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.