Новини

“Не тільки Авдіївка”: начштабу полку “Азов” про патову ситуацію на фронті

Ситуація, що утворилася в Авдіївці, – не єдина подібна ситуація на фронті.

Про це в інтерв’ю Наталії Мосейчук розповів начальник штабу бригади НГУ “Азов” Богдан “Тавр” Кротевич.

“Наша найбільша проблема — і в армії, і в політиці — ми не визнаємо своїх помилок”, – каже “Тавр”.

Богдан Кротевич розповів, як доповідав і пропонував політичному та військовому керівництву плани ударів по російських військах. Та у відповідь не почув нічого.

“І ситуація в Авдіївці — це не єдина така ситуація на фронті. Ми зараз стоїмо в Серебрянському лісництві. Там поряд – така сама ситуація”, – розповідає військовий.

“Тавр” припустив, що такі речі відбуваються, бо об’єктивна інформація не завжди доходить до вищого керівництва. Тож наважився публічно розкритикувати план оборони Авдіївки та запропонував своє бачення тактики.

“Я написав своїм знайомим і я став у позицію, в якій ніколи в житті не був. Ми на їх місці були – ми були в оточенні. Я знаю, що таке писати передсмертні повідомлення від себе. Але я вперше зустрівся з ситуацією, коли я їх отримую. І от тоді мене порвало. От тоді я написав це, тому що мене це задовбало”, — зізнався Кротевич.

За його словами, це те, чого не вистачає багатьом генералам.

“Не всім, але багатьом. Вони не дослуховуються. Вони вважають, що вони все знають. А це не так. Генерали повинні своє его присадити і дослухатися”, – додав військовий.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.